valgkamp

Søren Søndergaard kom til Hvidovre

Dagen efter, spidskandidaten Søren Søndergaard var kommet op at hænge på gadehjørnerne i Hvidovre, deltog han i det første valgkampsmøde i afdelingen, hvor han leverede en fin pep-talk.

Emneord:

Folketingsvalgkamp 2015

Enhedslisten Hvidovre er nu i fuld gang med valgkampen! Plakaterne er sat op, nogle er blæst af igen, og vi har haft besøg af Søren Søndergaard, som er spidskandidat for Københavns Omegns Storkreds.

Der er lagt en plan for valgkampen med aktiviteter stort set hver dag: Husstandsomdelinger, uddeling af flyers ved togstationer og butikscentre, skrivning af læserbreve og meget andet. Planen er vedhæftet som fil - se nedenfor

Der vil løbende blive lagt informationer og fotos ind her på siden.

Emneord:

Enhedslisten Hvidovre hænger valgplakater op!

Så blev valget endelig udskrevet, og her i afdelingen kørte 3 bemandede biler rundt i byen og satte plakater op

Emneord:

Enhedslisten klistrer valgkampen i gang!

Friske og entusiastiske medlemmer af Enhedslistens Hvidovreafdeling klistrede i eftermiddags ca. 200 valgplakater op på masonitplader. Vi ved ikke helt, hvornår Folketingsvalget kommer, men det er vigtigt at være klar i god tid med så meget som muligt, mener man i Enhedslisten.

8. november 2014

 

Emneord:

Valgkampen går snart i gang!

Der er under 1 år til, at Helle Thorning trykker på knappen, og når tiden er inde, vil vi være forberedte! Derfor er vi allerede nu gået i gang med planlægningen af valgkampen i Hvidovre.

I Enhedslisten får vi ikke støtte fra store virksomheder eller rigmænd. Nej, vores styrke er at vi er mange der er klar til at tage fat.

Vil du bidrage til valgkampen? Alle kan hjælpe, uanset om man har 1 time eller kan tage fri i 3 uger. Har du mulighed for at lave en gryderet eller bage en kage? Stille en bil til rådighed og måske endda køre den? Skrive et læserbrev til Hvidovre Avis? Bruge 2 timer på at klistre plakater på masonitplader? Dele foldere ud ved et indkøbscenter eller i postkasser? Eller hjælpe på anden vis? Så skriv til mig på [email protected], så finder vi en opgave du har tid og kræfter til.

 Annika Holm Nielsen. Hvidovres lokale kandidat til Folketinget

 

Emneord:

Projektplan

Processen frem mod valget kan ofte virke lang og uoverskuelig. Mange ting og tiltag skal igangsættes og koordineres. Men med nedenståend projektplan går det som en leg. Ideen er, at man på et møde behandler denne og fylder de forskellige punkter ud. Siden opdateres den så jævnligt, så man hele tiden har styr på processen og målet hermed - kommunalvalget i november.

Emneord:

Tidsplan

 

Tidsplan frem mod kommune- og regionsvalget

2009


Kommune- og regionsvalget falder i november 2009. Derfor er vi også – lokalt såvel som nationalt – i gang med forberedelserne hertil. For at det hele kan komme til at gå op i en højere enhed, så følger her en tidsplan over de forskellige centrale tilbud og initiativer frem mod valget.

Emneord: