Folketingsvalg

Enhedslisten klistrer valgkampen i gang!

Friske og entusiastiske medlemmer af Enhedslistens Hvidovreafdeling klistrede i eftermiddags ca. 200 valgplakater op på masonitplader. Vi ved ikke helt, hvornår Folketingsvalget kommer, men det er vigtigt at være klar i god tid med så meget som muligt, mener man i Enhedslisten.

8. november 2014

 

Emneord:

Klargøring af plakater til Folketingsvalget

Dato: 
8. November 2014 12:00 - 22:00
Sted: 
Risbjerggård, Hvidovrevej 241

Vi klistrer plakater med Enhedslistens logo op på masonitplader, så de er klar til ophængning, når valget udskrives. 

Emneord:

Valgkampen går snart i gang!

Der er under 1 år til, at Helle Thorning trykker på knappen, og når tiden er inde, vil vi være forberedte! Derfor er vi allerede nu gået i gang med planlægningen af valgkampen i Hvidovre.

I Enhedslisten får vi ikke støtte fra store virksomheder eller rigmænd. Nej, vores styrke er at vi er mange der er klar til at tage fat.

Vil du bidrage til valgkampen? Alle kan hjælpe, uanset om man har 1 time eller kan tage fri i 3 uger. Har du mulighed for at lave en gryderet eller bage en kage? Stille en bil til rådighed og måske endda køre den? Skrive et læserbrev til Hvidovre Avis? Bruge 2 timer på at klistre plakater på masonitplader? Dele foldere ud ved et indkøbscenter eller i postkasser? Eller hjælpe på anden vis? Så skriv til mig på [email protected], så finder vi en opgave du har tid og kræfter til.

 Annika Holm Nielsen. Hvidovres lokale kandidat til Folketinget

 

Emneord: